Regulament

1. Folosirea unui limbaj obscen sau rasist pe acest fansub indiferent ca e vorba de staf sau fani e srict interzisa!
2. Episoadele ongoing vor aparea la cel mult cateva zile de la aparitia sa, iar cele ce sunt in stadiu de refacere vor avea prioritate doar dupa postarea celor ongoing.Deci nu mai intrebati cand apare ep.
3. Orice nelamuriri aveti exista un forum unde puteti intreba, in cel mai scurt timp posibil unul din moderatori sau admini va va raspunde.
4. In functie de nivelul traducatorului si de timpul sau acesta va avea o limita de maxim 10 zile pentru un episod in cazul in care acesta nu este ongoing, depasirea acestui termen duce la inlaturarea sa din staff.
5. Orice membru care doreste sa paraseasca fansubul este obligat sa anunte una din persoanele din conducere pentru ai fi redirectionate seriile de care se ocupa, inghetarea conturilor sau stergerea lor daca este cazul.
6. In atentia verificatorilor si traducatorilor! Daca verificatorul sau traducatorul primeste 2 avertizari in decurs de 2 luni functia ii va fi suspendata pe perioada nedeterminata. Avertizarea se va da atunci cand verificatorul a omis 10 diacritice intr-un sub sau mai rau a gresit gramatical.
7. Traducatorii ce nu anunta pe cineva din conducere ca vor lipsi sunt dati afara la 2 saptamani de la lipsa lor.