Echipa noastra e mereu in cautare de noi membri. Daca consideri ca poti sa ne ajuti, atunci orienteaza-te spre unul din posturile disponibile si contacteaza-ne. Posturile nu necesita neaparat experienta, oricine poate invata asta depinde doar de voi.
Mare atentie! Membrii aprobati in echipa vor aparea pe pagina stafului doar dupa ce dovedesc ca sunt seriosi asupra postului si a ceea ce trebuie sa faca!
Cei care pica oricare dintre teste de maxim 2 ori, va mai putea sa le redea din nou peste 1 luna si jumatate. Daca si atunci pica iar oricare din teste, in viitor o sa-i fie refuzata orice aplicatie de intrare in staff.

Traducatori

Acest post necesita cunoasterea limbii engleze sau japoneze, experienta nu este obligatorie, iar admiterea se face pe baza a doua etape, ambele fiind eliminatorii.

  • – Prima etapa consta in testul standard care e cuprins si acesta din 2 fisiere ca si pana acum;
  • – Cea de a doua etapa, consta in primirea unui episod/caopitol pentru al traduce complet.

Perioada pentru rezolvarea testelor din prima etapa, este de maxim 6 ore.
Perioada pentru rezolvarea testului din cea de-a doua etapa, este de maxim 12 ore.
Nepredarea unuia dintre teste, o sa rezulte automat in descalifacarea voastra! De aceea, va rugam sa tratati fiecare test in parte cu seriozitate.
Varsta minima este de: 15 ani.
P.s. La inceput, o sa primiti de tradus din seriile vechi pe care o sa le avem de refacut, iar pe parcurs o sa vi se permita sa va alegeti o serie care NU E FACUTA de nimeni.
P.s.s. Cei cu experienta sunt rugati sa mentioneze urmatoarele lucruri: grupul pe care ati tradus, seria/seriile la care ati lucrat si eventual, o recomandare din partea unuia dintre admini daca e posibil.

Verificatori

Acest post necesita cunostinte foarte bune ale limbii romane, experienta nu este obligatorie, iar admiterea se face pe baza a doua etape, ambele fiind eliminatorii.

  1. – Prima etapa consta in testul standard de verificator care era si pana acum;
  2. – Cea de a doua etapa, consta in primirea unui episod deja tradus, pentru a fi verifcat.

Perioada pentru rezolvarea testului din prima etapa, este de 3 ore.
Perioada pentru rezolvarea testului din a doua etapa, este de 5 ore.
Nepredarea unuia dintre teste, o sa rezulte automat in descalifcarea voastra! De aceea, va rugam sa tratati fiecare test in parte cu seriozitate.
Folosirea diacriticelor este obligatorie!

Varsta minima este de: 15 ani.
P.s cei cu experienta sunt rugati sa mentioneze urmatoarele lucruri: grupul pe care ati verificat, seria/seriile la care ati lucrat si eventual, o recomandare din partea unuia dintre admini daca e posibil.

Encoderi

Acest post necesita cunostinte foare bune in encodarea de episoade cu megui, staxrip, eventual CLI. Nu necesita experienta, iar admiterea se face pe baza a doua etape, ambele fiind eliminatorii:

  1. – Prima etapa consta o serie de intrebari la care o sa trebuiasca sa raspundeti;
  2. – Cea dea doua etapa, consta in primirea unui episod pentru encodat.

Cerinte minime de sistem:
Procesor: i3 – generatia 4th
Placa video: dedicata
RAM: 4+ GB
Perioada minima pentru rezolvarea testului este de 24-48 de ore.
Nerezolvarea unuia din teste, o sa rezulte automat in descalificarea voastra!
Varsta minima este de: 16 ani.

Editor Manga

Aceasta categorie cuprinde:

– Clean-eri: trebuie sa aveti ceva cunostinte in Photoshop si tot ce trebuie sa faceti e sa stergeti textul dupa imagini. O sa va explicam noi cum se face;
– Typesett-eri: pe postul asta avem nevoie de oameni care sa ne ajute sa punem textul pe paginile de manga deja pregatite de cleaneri. Trebuie sa aveti cateva cunostinte in Photoshop in rest va indrumam noi si va explicam cat de bine putem;
– QC: o sa fie ultima persoana care o sa reciteasca captiolul finalizat si o sa ne anunte de indata daca ne-a scapat ceva la editat. Ar fi de preferat sa aveti cunostinte de limba romana;
– Redesenatori: aceasta functie necesita ceva experienta, sa stiti cum se redeseneaza si sa aduceti pagina cat mai aproape de cea originala.
Durata teste:
– cei care vor sa faca toate de mai sus au la dispozitie 48 ore sa rezolve testul. Daca testul nu este predat in 48 ore, o sa fiti descalificati si testul nu o sa mai fie acceptat!
– cei care aplica pentru functia de clean au la dispoziti 10 ore sa rezolve testul. Daca testul nu este predat in 10 ore, o sa fiti descalificati si testul nu o sa mai fie acceptat!
– cei care aplica pentru functia de typsetting au la dispozitie 24 ore sa rezolve testul. Daca testul nu este predat in 24 de ore, o sa fiti descalificati si testul nu o sa mai fie acceptat!
– cei care aplica pentru functia de redesenator au la dispozitie 48 ore sa rezolve testul. Daca testul nu este predat in 24 de ore, o sa fiti descalificati si testul nu o sa mai fie acceptat!
– cei care aplica pentru functia de QC au la dispozitie 5 ore sa rezolve testul. Daca testul nu este predat in 5 ore, o sa fiti descalificati si testul nu o sa mai fie acceptat!

Editori

Scopul functie consta in, redarea unor replici cat mai cursive si mai naturale, fara a da senzatia de mot-a-mo. Luati in considerare ca aceasta functie este noua, asa ca aveti grija cand aplicati.
Acest post necesita cunostinte foarte bune ale limbii romane, dar cat si cunostinte minime ale limbi engleze, ambele fiind obligatorii. Nu necesita experienta, iar admiterea se face pe baza a doua etape, ambele fiind eliminatorii:

  1. – Prima etapa consta intr-un test standar, care o sa trebuiasca sa-l editati;
  2. – Cea dea doua etapa, consta in primirea unui episod deja tradus, pentru al edita.

Acesta functie nu e valabila pentru episoadele traduse cu picioarele. De acestea, o sa se ocupe un traducator sau eventual, or sa fie retraduse.
Perioada pentru rezolvarea testului din prima etapa, este de 3 ore.
Perioada pentru rezolvarea testului din a doua etapa, este de 5 ore.
Nepredarea unuia dintre teste, o sa rezulte automat in descalificarea voastra! De aceea, va rugam sa tratati fiecare test in parte cu seriozitate.
Varsta minima este de: 16 ani.

Designer

Acest post necesita cunostiinte de photoshop, postul nu este greu dar trebuie sa stiti sa lucrati in acest program.