Photokano -ep- 13 (Final)

More articles by »
Written by: Coma21
Tags:

 

Traducere: eVoL* || Verificare: eVoL* || Typesetting: Zerox || Encoding: Zerox

Inca o serie romantica terminata, sunt sigur ca iubitorii genului o adora si probabil ar fi preferat inca un sezon, dar… din pacate nu cred ca o sa fie. O serie frumoasa inspirata dupa un joc de simulari a intalnirilor, desigur marea majoritatea baietilor sunt sigur ca le-a placut partea ecchi :)), iar fetelor partea in care cei 2 se indragosteau ^^ !
Multumim tuturor ce au muncit la aceasta serie fara de care finalizarea ei nu se putea intampla desigur.

www.A-Evolution.com va ureaza vizionare palcuta! Va asteptam cu alte serii romantice si cine stie , poate vor fi mai multe serii romantice decat va asteptati voi 😀 !
Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe detalii!

A-Evo va multumeste pentru comentariile voastre, asta ne arata ca munca noastra va incanta, acesta fiind si scopul nostru!

vk

Share Button

<< Photokano -ep- 12 • 7 Comments


  1. Rose

   Cu cat mai multe serii romance cu atat mai bine:))
   Ms pt munca depusa:)


  2. SaLaZaR00

   Frumos anime, nu ma asteptam sa nu fie inruditi prin sange, seamana destul de mult unul cu celalalt.
   Inca o serie frumoasa:) Multumesc pentru munca depusa!


  3. alkatrazshadow

   Si frumos dar si trist nu stiu ce sa mai zic. Sincer asta este prima mea serie terminata de genul acest cu mai multe fire narative de tip love le urasc rau de tot aceste tipuri de anime, si totusi nu stiu cum de am reusit sa urmaresc aceasta serie complet ceva m-a atras si nu stiu ce. La fel sunt si cu tipurile mecha le urasc rau de tot si echi si misteri si in orice tipuri mai sunt introduse daca cumva sunt si mecha nu ma uit DELOC. Frumoasa tracerea nu credeam ca traduci srii de genu love, Coma.


  4. A-chan

   Foarte frumoasa seria . A fost o placere s-o urmaresc , desi nu am prea avut timp .. Multumesc mult pentru munca depusa ! >:D< Faceti o treaba foarte buna cu anime-urile pe care le traduceti . Sincer , ma bucur c-am gasit site-ul asta 🙂 e singurul pe care am vazut serii anime de care nici n-am mai auzit pana acum , sau pur si simplu nu le gaseam complete 🙂 .. Si , din nou , cu riscul de a ma repeta : Multumesc mult , de tot pentru munca depusa ! 🙂 Multa bafta in continuare . :3


  5. Toader

   Cel mai jalnic final! Anime-ul asta a avut doar partea eechi calumea restul sa dus de rapa! Multumesc pentru traducere!  You must be logged in to post a comment.


  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress