La Multi Ani 2015!

More articles by »
Written by: Coma21
Tags:

La multi ani dragi fani, la multi ani A-Evolution si desigur la multi ani anime-urilor!
A fost un an atat greu cat si usor, fiecare a avut problemele sale dar cu intrarea in anul 2015 speram la un an mult mai bun si cu mult mai multe impliniri atat pe site cat si in viata fiecaruia.
Tin sa multumesc echipei din care fac parte, noi sau vechi, am avut multe de invatat de la ei, sunt o echipa fantastica si de care sunt mandru ca fac parte din ea. Oameni deosebiti am putea spune, oameni ce creeaza mici minuni. Imaginati-va acei oameni care isi dedica viata ajutand alte vieti, imaginati-va ce crede acea persoana ajutata despre omul ce l-a ajutat, acum hadeti sa vedem altfel problema, colegii mei practic isi doneaza timpul pentru a aduce momente de bucurie pe chipurile voastre ori de cate ori priviti un episod, cati dintre voi ati privit cu sufletul la gura un episod sau ati zambit unor momente amuzante. Haideti sa ne mai gandim la o treaba, eu personal nu stiam de unde pot fi luate anime-urile, da le pot vedea si in engleza dar de unde sa le iei? pe net sa fim seriosi calitate foarte slaba in special video.Sunt oameni ce-si daruiesc timpul fanilor, ce muncesc ore pt un simplu efect pentru ca voi sa fiti incantati de calitatea acestora si sa priviti cu drag anime-urile placute. Eu personal ii privesc ca pe niste oameni speciali, nu ii obliga nimeni dar totusi ei fac asta, chiar si in ciuda faptului ca uneori mai apar comentarii rautacioase :), sunt oameni buni, oameni ce nu sunt platiti, o fac doar de dragul vostru si al anime-urilor,sunt simpli oameni ca oricare alti dar acesi oameni au vrut sa faca ceva special, au vrut sa ajute acele persoane ce nu stiu engleza din diverse motive, sunt colegii mei si sunt mandru de fiecare dintre ei :X !
Acesta echipa deosebita va ureaza La Multi Ani! un an nou fericit plin de impliniri, sanatate si bucurii!

La Multi Ani!

Share Button

  • 7 Comments


  1. Surya

   2015! Un An Nou, un nou început… Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos şi fericit. La Mulţi Ani!

   La Mulţi Ani A evolution mult noroc si fericire in continuare si la cat mai multe animeuri traduse :))


  2. BoGhDaN

   La multi ani 2015! Sa o duca A-Evo mai bine in anul care vine 😀 .


  3. brunetteloves97

   Owe, Coma e foarte profund de sarbatori :3
   Un an nou fericit lume!!!
   PS: Nu va imbatati…… prea tare.


  4. lea

   La Multi Ani!!!!!
   Sa aveti un an nou fericit si toate dorintele sa vi se implineasca


  5. NoNeStyle

   La mulți ani, A-Evolution! Vă doresc un an cu spor și foarte fain în care să vi se împlinească toate dorințele! Țin să mulțumesc fansub-ului pentru toată munca de calitate depusă. Știu că e obositor, știu că e greu și știu că uneori poate chiar devine frustrant din cauza eventualelor probleme apărute pe parcursul procesului de aducere a unui episod dar nu vă dați niciodată bătuți și continuați cu această calitate a episoadelor! În orice caz, nu cunosc mulți din echipa voastră dar pe ei care-i cunosc știu că sunt niște tipi extraordinari deci cu siguranță fiecare membru pe care nu am avut ocazia să-l salut este asemenea. Mulțumesc pentru tot efortul depus de-a lungul timpului, A-Evolution! Mulțumesc pentru că existați! 🙂


  6. Edward93

   La Multi Ani !!!  You must be logged in to post a comment.


  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress