Initial D First Stage: Ep. 01

More articles by »
Written by: Alin-kun
Tags:

 

Takumi Fujiwara e un elev de liceu care lucrează part-time la o benzinărie după ore iar noaptea livrează tofu pentru magazinul lor. Datorită acestor livrări,conducând pe muntele Akina,a devenit fără să vrea un şofer redutabil.Într-o zi, echipa Red Suns soseşte pe muntele Akina pentru a provoca echipa locală,Speed Stars.Din cauza unui accident,cel mai bun membru al echipei locale nu mai poate lua parte la întrecere şi astfel Takumi ajunge să concureze fără să vrea după ce într-o noapte îl depăşeşte pe Keisuke Takahashi din Red Suns în timp ce livra tofu.

Traducere: Vio28 || Encoding: Gheby Axel
Trilulilu

RuTube

Share Button

Initial D First Stage: Ep. 02 >> • 10 Comments


  1. Kyrito21

   foarte tare animeul baiatul ala mana masina aia lu tatsu livreaza tofu dar e cel mai bun sofer la facut drifturi dar nu stie nimeni in afara de batranul ala si ce tar a facut curba aia la intrecut pe al doilea din echipa aia care ia provocat la curse si suta la suta el livra tofu cica nu e entuziasmat ca face acele drifturi si ce tare se prefacea ca ii era frica de drifturi atunci in masina e tare baiatul asta de abia astept urm episod
   arigatou gozaimashita de episod si di tat
   ganbatte in continuare


  2. Tekken010

   chiar ca e un serial calumea multumesc A-Evolution, imi place foarte mult chiar daca grafica e cam veche, pana apar celelante episoade il voi viziona si cu sub in eng. mersi inca o data


  3. De ce am impresia dupa ce terminati seria de viziona, o sa furati masina parintilor, ca sa participati la drifturi :)))


  4. A fost super ep si sper sa il bagati cat mai repede posibil si pe urmatorul ep.
   Tia placut comentariul?


  5. NeneaD00P

   Am ezitat ceva pana sa ma uit la primu episod dar a meritat din plin 😀 mersi pentru traducere deabea astept episodul urmator!


  6. Tudor

   Abia acum am dat și eu de animeul ăsta, dacă este o serie Initial D sigur că vreau să o văd pe toată, mulțumesc de traducere!  You must be logged in to post a comment.


  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress