Evolution Update!

More articles by »
Written by: Coma21
Tags:

Dragi fani, inca de la inceput s-a dorit ca acest fansub sa fie o evolutie a vechilor fansuburi, de aceea Anime-Evolution este pregatit sa treaca la a doua etapa a evolutiei sale.
De-a lungul timpului au existat multi oameni cu probleme psihice sau normali ce au dorit sa ne insoteasca pe drumul nostru, drumul acestui fansub putem spune. Multi dintre ei s-au retras, dar o parte au ramas alaturi de noi in continuare.
Pe aceasta cale vrem sa multumim tutuor celor care ne-au ajutat si au fost alaturi de noi in diversele momente ale site-ului.
In ce consta aceasta etapa:
1. Toti care au fost in echipa noastra stiu ca aici lumea este roz :)), nimeni nu este obligat sa faca ceva, se acorda timp necesar la orice subtitrare, totul se formeaza ca intr-o familie si asa va ramane mereu.
2. O data la 2, 3 luni va exista un concurs pentru numire de administratori, administratorii actuali vor trece la rank de fondatori. Da sunt 5 deoarece cei 5 au fondat fansubul.
3. Inscrierea in concurs este posibila numai daca membrii ce vor aceasta au minim o luna de activitate pe site.
4. Administratorii vor putea sa-si faca ce anime-uri vor dori impreuna cu o mica echipa ce le v-a complecta atributiile.
Mai multe detalii dupa intrarea in echipa 😀
Dragilor a-evo se mareste, avem nevoie de staff, avem nevoie de oameni ca voi pentru a impartasi acest hobby cu cat mai multe persoane, iar fanii ce urmaresc aceste anime-uri sa poata vedea cat mai multe episoade din anime-urile preferate.
Multi dintre voi se sperie ca este greu, multora le este rusine, altii poate vor doar un grup cu care sa socializeze, nu va temeti, a-evo este o familie, nu sunteti membrii si atat, deveniti parte a familiei noastre.
Multi din actualul staff pot confirma faptul ca activitatea noastra nu se desfasoara doar prin anime, ne ascultam unul pe altul, ne ajutam cu ce putem, radem si glumim (de cele mai multe ori de Gheby saracu :)), dar e baiat bun asa ca ne lasa 😀 ).
Nu conteaza de pe ce fansub veniti, trecutul e trecut, mergem inainte.
Curaj baieti si fete, noi va asteptam cu drag, incercati macar!

Cu aceasta postare tin sa mentionez si urmatoarele :

Vreau sa va aducem la cunostiinta seriile la care am hotarat sa le dam drop definitiv.
Akame ga kill
Tokyo Ghoul
Ookami Shoujo to Kouro Ouji
Momo Kyun Sword

La Tokyo Ghoul stiu ca am facut sondaj sa va intrebam daca-i dam drop sau nu si-mi cer scuze ca pana la urma nu l-am respectat. Dar am luat in considerare faptul ca mai e facut de mai multe fansuburi si ca nimeni nu a parut interesat sa o preia, si-n plus, stam foarte prost cu staff-ul si avem destule de facut. Din acest motiv am hotarat ca e cel mai bine sa dam drop la Tokyou Ghoul si la celelalte 3 serii. Probabil ca in viitor sa mai fie si altele…

Share Button

  • 7 Comments


  1. Foarte bine ca dati drop (pentru o perioada de timp sau definitiv) la unele proiecte, mai ales la cele care sunt traduse de majoritate fansub-urilor si va concentrati efectivele catre anime-uri netraduse sau calitatea trucerilor fansub-ului respectiv lasa de dorit.

   In incheiere, va urez, Spor la treaba!


  2. Valyy.

   E bine că ați luat decizia să nu mai continuați seriile deja facute de alte fansubs…Așadar ar fi bine să aveți o rublică unde aș putea să vă recomand câteva anime netraduse în română doar așa ca punct de reper…Orcum e o muncă migăloasă ce necesită și foarte mult timp, deci nu vă stresez….:P;):).  You must be logged in to post a comment.


  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress